Uraim !
T . rox
Javíthatatlan vagy ! ( Biztos nagyon fiatal is , és még nincs jogsid vagy nem vezettél még sokat , de ez nem baj ,csak hallgasd meg a tapasztaltabb kollégákat is ! )
Már megint félreértelmeztél !
Én arra céloztam , hogy rengeteg baleset elkerülhető ha a vétlen fél IS mindent megtesz a baleset elkerülése érdekében ! Ez természetesen nem menti fel a vétkes felet a baleset okozásáért !!!
Kedves scrolló !
1. Nincs ! A valószínűsítés kevés ! Tények kellenek ! Remélem még mindig a vádlónak kell bizonyítania az állítását ! Ezért nehéz a pontos igazságszolgáltatás !
2. Az , hogy mit nyilatkozott pár éven át nem számít ! Az csak itt számít a Törzsasztalban ! ( Mivel más módunk nincs egymás megítélésére ! )
2. Az 50 % feletti gyorshajtás tényleg annak számít ! ( Most kérdeztem meg az „ ales” közlekedésis ismerősömet . Csongrád Megy. Rend. Kap. ! Nem Bp.-i ! Mielőtt rox megvádolna . hogy itt a segítség Elődnek … )
4. A 89 § (1.)(2.) Stimmel ! Ez alapján járhat a felfüggesztett… ! De a bírónak elég tág tere van a mérlegelésre ! Kérdés , hogy még mi számít „ magas fokú gondatlanságnak „ és mik lesznek az esetleges enyhítő körülmények ?
Szerintem egy ilyen nagy nyilvánosságot kapott ügyben teljesen kizárt a korrupció ! ! !
Én még hiszek benne és ha felmentik JOGOSAN , akkor is fogok ! Eddig minden sumákolás kiderült előbb-utóbb !
Tisztelt Karcsú Úr !
( Bocs , hogy lecsajoztalak… ):-)))
Amit leírtál azzal egyetértek ! De mi van , ha már jóval hamarább megcsúszott és jobbra-balra csúszkálva ért az ütközés helyére ? Nem sikerült korrigálnia . Előd nem egy autóversenyző az már biztos !!!
Tisztelt cold :
Köszi a tippet ! Az APEH ellen máris igénybe veszem a Bárándi és Tsa. Céget ! Szerintem túl sokat fizetek ! A törvény szerint nem , de ha ezek ilyen jóóóók…..
Üdv mindenkinek : Hókuszpók