Első Polgár Creative Commons License 2002.04.19 0 0 35
kormányváltó szutykok: csak itt az Index-en, a kommunista forumon vagytok többségben!

Ujoncka, az Index forumra azt mondani, hogy kommunista, enyhen nevetseges.
A valasztasok elso forduloja elott ugyanis ez a stilus volt a jellemzo a forumon, amit orok mementokent el is mentettem:

Pirítós válasz erre | adatok | e-mail 2002.04.06 06:14 (75)

Gyula bá!
Hosszú évek óta látom, hogy a magyar baloldal valami elképesztő virtualitásban létezik. A valóság az, amit látni akar.
Hogy a valóság természetesen nem ez, azt a 98-as választás rendkívül nyomatékosan, de tökéletesen hiábavalóan hozta a tudtotokra, amikor a baloldal olyannyira meg volt győződve arról, hogy nincs alternatívája, hogy még a kampányát is ennek megfelelően építette fel. Hosszú ideig azt hittem, hogy az MSZP-SZDSZ részéről ez mindössze egy "szavazatminimalizáló" kampánystratégia volt, de ma már látom, hogy tévedtem, ti tényleg így gondoltátok.
Csak egyet felejtettetek el: a valósággal nem pacsiztátok le a dolgot.

A helyzet azóta mit sem változott.
4 év folyamatos ellenkampánya ellenére a Fidesz 48-37 arányban vezet.
Az ország még a házi közvéleménykutatótok, a Szonda Ipsos szerint sincs veletek.
Határozottan úgy kinéz, hogy az ország nem érzi magáénak az MSZP-SZDSZ egyébként tökéletesen érthető pánikját, bárhogy is próbáljátok 4 éve folyamatosan projektálni azt.
Nagyon fontos dolgokat nem értettetek meg az emberek viselkedéséről és motivációiról és már nem is fogtok megérteni. És ez így van lyól.
Nem akarlak bosszantani, hogy pont Csurkára hívatkozom, de a mai pártelnöki beszélgetésen mondott valamit, amit a jobboldal tud, ti pedig nem, mert egyszerűen nem úgy vagytok szocializálva, a realitások helyett az ideológiátok által vezérelt gondolkodásmódotok nem képes befogadni: "Nem lehet mindent a haspártiság oldaláról megközelíteni!"
Jézus úgy mondta: "Nem csak kenyérrel él az ember."
Ezért fogjátok elveszteni a választásokat.
És ez is így van jól.
Hali,
Pirítós

aztan jott a 7-e, es a dinoszauruszok eltuntek a K/T boundary-n...

Előzmény: Ujoncka (23)