Oldjawás
2002.04.19
|
|
0 0
148
|
Hali topiclakók!
Régen jártam felétek, közben az előző nick-em is megszünt, ugyhogy ezért az ismeretlen gép. Bau te egy isten vagy, a képeid miatt megvettem a 2800-at és azóta very happy vagyok. Félelmetes kis gép ebben az árkategóriában. Rájöttem a korlátaira is, de ha ezt figyelembe vesszük minden ok. Olyan szériákat csináltam, Pl. állatkert, hogy még én is büszke vagyok magamra. Majd eccer csinálok lapot és oda felteszem. Ja, rájöttem egy apró kis problémára. A lányomnak volt tornabemutatója, kissé sötét teremben fotóztunk, vakuval próbálkoztam. Hát ennek a gépnek is megvan a maga digit hibája. Hiába vakuzok, ha közben használom a 6 x-os optikai zoomot, szar képek lesznek. Eccerü, mert ami a vaku közelében volt, gyönyörü tiszta, éles lett, tökéletes szinhüséggel, mig ami zoomolás közben távol volt, az gagyi, szöszös, tele piros foltokkal. Hát ez van. Viszont ha kap a kicsi elég fényt, nappal-tavasz-nyár stb, még a nagyon gyors mozgást is tökéletesen elkapja, nincs eltorzuló kontur. Pl. két kutya kergeti egymást!!!
Üdv mindekinek, jó fotózást. Jön a szezon!!! :-) |
|