Szervusz kedves Hókuszpók!
Ki kell ábrándítsalak, pasi vagyok, és még csak nem is karcsú. Sajnos nem jutott eszembe olyan szmájli, amivel pejorrá tudtam volna tenni a kifejezést.
Eszembe jutott valami a megcsúszásról. Ha egyáltalán megcsúszott Előd egy ABS-es autóval (mert ugye volt ABS!). El tudom képzelni, hogy a kút előtt a lámpánál állt, vagy éppen hogy csak elindult néhány autó. Láthatóan/beláthatóan szemből nem jött senki. Előd úgy döntött, hogy balról a záróvonalon keresztül megelőzi a cammogó autókat, gyorsít is rendesen, sikerül is az előzés.
Az is lehet, hogy egyszerűen úgy döntött, hogy levágja a kanyart, hiszen nagyon gyorsan ment, és nem is volt cammogó autó.
Csakhogy... Az enyhe balkanyar utáni eleddig beláthatatlan rövid egyenesben feltűnik egy autó, Előd pedig nem ér vissza a saját sávjába. 50 centi hiányzott.
90 km/h sebességnél 100 méter megtételéhez 4 másodperc kell. A beleset a kanyar után kevesebb, mint 100 méterrel történt, és a rendőrautó sebességét nem is számoltam. Nem csodálkozom rajta, hogy a rendőr se köpni, se nyelni nem tudott ennyi idő alatt, nemhogy félrerántotta volna a kormányt! (Azért számoltam 90-nel, mert ez megy fejben is. Ha 120-szal számolunk, akkor csak 3 másodperc!)
Milyen megcsúszásról is van szó? Volt felkenődött gumi az aszfalton?
A fentieket nem vitaindítónak szántam, nem megyek bele flame-be.
További jó szájtépést
Karcsú