"Ezzel szemben a Philishave körkései elpusztíthatatlanok. Ráadásul van belőle az akkumulátorosokon kívül egy kisebb, elemes változat is -- bár azt nem próbáltam, nem tudom, elég jól vág-e. "
Hát, remélem, a másfél év nem számít örökkévalóságnak, mert nekem annyi idő alatt ment tönkre egy kés. A 96-os ára volt 1500 Ft. Amúgy nekem akkor a kis elemes borotvám volt, ami került 2500-ba, és 2 késes. Egyszerűbb volt venni egy újat, abba berakni a rossz kést, majd visszavittem garanciális javításra, hogy sorry, de az új borotvámban tönkrement a kés. Garanciában cserélték. A kis elemes is pont olyan jó, mint a nagyobbak.
Amúgy van Braunom is, szóval van tapasztalatom :)
A Braun sokkal gyengébb erős szakállal, a Philishave a jobb. DE az utóbbitól nekem kipirosodik a bőröm, a másiktól nem. Az ádámcsutka környékére nem is merek menni Philips-szel, mert a végére már fáj. Azonban hangsúlyozom, ez nálam jelentkezik, másnál nem biztos, hogy így lesz. Alkatrész-árilag mindkettő aranyárban van, de szerencsére tényleg nem gyakran mennek tönkre.
Szóval erős szakállra én a hagyományos borotválkozást ajánlom, Wilkinson Protector 3D + borotvahab, nekem ez vált be (de a bajszomat mindig a Braunnal borotválom, mert ott szoktak pattanásaim lenni, és azt a sima borotva levágja)