csilla5
2002.04.18
|
|
0 0
415
|
Na jó, az ügyvéd nevét félrehallottam. Tévedtem. Ezennel ünnepélyesen bocsánatot kérek. Antisystem, ezt Te tényleg válasznak szántad? Most aztán jól megvédted a kommunizmust. Ne értsd, ha nem akarod. Pupu, én tök higgadt vagyok. Az az érzésem, nem értitek,hogy az MSZP nem fog itt csodát tenni. Nem tud csodát tenni. Ha tetszik, ha nem, ez egy olyan ország, ahol kommunizmus volt. Nem lehet a szőnyeg alá söpörni. Az áldozatok nem felejtik el, a leszármazottaik sem felejtik el. Még egyszer mondom: ha újra és újra Kádár embereit szavazzátok a parlamentbe, újra és újra sebeket tépkedtek fel. Egyre mélyebben. Ez ilyen egyszerű. Persze nem kell ezt elfogadni, de akkor meg ne sírjatok itt nekem társadalmi békéről. Senki sem akarja őket felakasztani, bebörtönözni. Csak nem akarják (én sem) őket újra és újra a parlamentben látni. Azt mondod, Orbán lenyúl mindent? Tehát szavazzak egy olyan kormányra, emlyik csak a Postabankból milliárdokat nyúlt le? Vesszek meg, ha értem.
És kedves Bayer Zsolt! (talán olvasod) Bocs, de valószínűleg rádszabadítottam egy őrültet.
Jó éjszakát mindenkinek! |
|