PuPu Creative Commons License 2002.04.18 0 0 391
csilluska, - csak pontosan:
1. Azt csak reméled, hogy a Kuncze viccelődik, - a nép pedig azt akarja, hogy aki az adófizetők pénzét ellopja, az kerüljön rács mögé.
Oda fog kerülni, - ezért is a nagy felindultság némelyeknél.
2. Nem hinném, hogy olyan röplapot tudsz mutatni, ahol bármelyik baloldali párt öldöklésre biztatna, - egyszerűen nem a stílusuk, - ezek a végletes érzelmi-indulati kitörések pedig inkább a jobboldal szavazóira jellemzőek. De ha mégis, - elő a bizonyítékkal!
Ez ugyanis bűncselekmény, és én hajlandó vagyok feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen, ha prezentálod a bizonyítékot.
3. Medgyessy védőjét a lobbiperben Bánátinak hívják. Nem Bárándy, - Bánáti.
4. A nyilatkozatot egy tisztviselő adta ki, - a belügyminiszter pedig hivatalos úton eljárt és korrigálta azt. Nem mosakodott, hanem helyesbített, - összevetendő ez a suttogó propaganda ügyében előadott takonykenéssel.
5. Igen, - a baloldal a társadalmi béke mai záloga, - mi ugyanis nem akarunk folyamatos gyűlölködésben élni, - én pl. el nem tudom képzelni, hogy azokkal a jobbos olvtársakkal, akikkel együtt söröztem már nehányszor, mostantól ne legyen szabad szóbaállnom. A társadalom békességet akar, és az emberek szeretnek a saját gyarapodásukkal is törődni, - kivéve azt a 200-300000 mazochistát, aki inkább szívükön viselik az Orbán-klán gyarapodását, mint a sajátjukat.
Higgadj le, ha javasolhatom...
:O)))
Előzmény: csilla5 (380)