Törölt nick Creative Commons License 2002.04.17 0 0 337
"Szvsz az előző rendszer(amit én éreztem belőle 1980és '89 között) nem volt olyan rossz, mint ahogy ez a kislány leírta"

Persze hogy nem, mert teged nyilvan nem vertek agyba fobe Gal Zoltan rendorei 17 eves kordban ahogy engem. Meg nyilvan neked es a szuleidnek nagyon jo volt akkor, mig nekem es az en szuleimnek nagyon rossz, ugyanis bennunket ellehetetlenitett az a rendszer, es a csaladom evszazados ertekeit elvettek es kezdhette mindenki elorol az eletet, es mikor en szulettem semmink nem volt, es mivel felvallaltan vallasos csaladban nottem fel, apam presbiter volt, meg a 80 as evek kozepen sem kapott vilagutlevelet, es annak ellenere, hogy reszben o irta az EKN konyveket, ami a 90 elotti epitoipari bilia volt a szabvanyok teren, egy 10 eves skodara futotta 88 ban, mint elso auto, mert meggatoltak az elorejutasat az EGSZI nevu vallalatnal mert nem volt parttag es presbiter volt. Ugyhogy van eleg megnyomoritott ember a sajat hazunk tajan is az MSZ(M)P nek koszonhetoen.
Most meg azok a melosok szavaznak az MSZPre, akik az en gyerekkoromban a szakszervezeti uduloben egesz nap a kantinban ultek, es ittak a kobanyait, es az epitkezesen egy nap alatt tobb sorosuveget termeltek, mint amennyit dolgoztak. Abban az idoben az epitkezesekre jartunk sorosuveget gyujteni, es vittuk vissza a kozertbe. Na az MSZP szavazotaborat javareszt ezek alkotjak, es azt az idot sirjak vissza

Előzmény: dornröschen (333)