Senki sem kért, hogy sírj! Ne forgasd ki, amit mondok. Nekem nem nehéz. Teljesen jól érzem magam a bőrömben. Én a 40%-kal felemelt gázárat is ki tudom fizetni. Mellesleg a szüleim a 30 év alatt összespórolt pénzüket MOL részvényekbe fektették, még 6000 Ft feletti árfolyamon vették. És ha hiszed, ha nem, egy nagy külföldi érdekeltségű cégnél dolgozom. Jobban keresnék egy MSZP kormány alatt. De szerintem nem vagyunk már gyerekek, akik azt a nagyit szeretik jobban, aki több cukorral tömi őket vacsora előtt.
Én csak arra próbáltam célozni, (koncentrálj, mert most jön a lényeg!)hogy vannak dolgok pl.: zsidóüldözés, kommunizmus, amit nem lehet megbocsájtani. Szerinted mit érez az az ember, aki a halálra kínzott családtagja sírjánál volt kommunistákat lát? Még megérjük, hogy náci tisztek koszorúznak zsidó temetőben! TÉnyleg nem akarod látni, milyen abszurd helyzet ez? Megbékélést akarsz? Akkor ne rugj bele abba, akit meg akarsz békíteni! Ki jön vissza? Például az a Kovács, aki külügyminiszterként a 80-as években közölte a külföldre menekült magyarokkal, hogy sosem jöhetnek haza, az a Horn, aki 56-ban önként jelentkezett karhatalmistának, az a Csehák, aki csernobil idején csak arra nem figyelmeztetett, hogy ne együnk salátát, az a Lendvai, aki cenzorként üldözött minden határon túli magyarról szóló tényszerű tudósítást. Soroljam? Nem diktatúrát akarnak ők. Csak hatalmat. Most nem Moszkvától, hanem a világpiaci érdekeknek hanyattvágódva.