ds9 Creative Commons License 1999.03.16 0 0 123
Kedves rox,

ha te is vezetsz autót te is tudod, hogy a közlekedésben résztvevők nagy része komplett barom, ezért én speciel az offenzív-deffenzív vezetés keverékét vagyok kénytelen előadni és én legalábbis figyelek arra aki szembe jön mert nem kívánok meghalni mások miatt.
Mostanában például arra figyeltem fel, hogy mindenki nagyon bátor és a mellékutcákból a főútra való kikanyarodáskor sokkal előrébb állnak és baromi későn fékeznek és meg frászt kapok. Bár lehet, hogy csak én látom így.

A másik ami erre az esetre vonatkozik, nem tudom mennyire ismered a BP kút környékét a Budapest szállónál, ahol a baleset történt.
Ha a János kórház felől jössz akkor a Budapest szállóig ellátsz, tehát ha jön valaki szemben azt általában látod, a látási viszonyok nem voltak túl rosszak, és más autó nagyon közel nem volt, hiszen más autó az ütközés során nem sérült meg.

Mielőtt bárki elkezdene köveket hajítgatni rám, nem azt mondom, hogy a rendőrnek el kellett volna rántani a kormányt vagy ilyesmi és ez az ő hibája, hanem azt, hogy én ezt tettem volna ismervén azt a sok baromot aki az utakon rohangászik.

Feltételezhetően és megelőlegezvén, gondolom mindenki így utólag azt szeretné ha ez a szegény ember elrántotta volna a kormányt, egy mert akkor életben marad, kettő nem volna lehetőségünk itt nem éppen emelkedett vitákat folytatni.

Még valami, én mindig azt állítottam, hogy a közlekedési baleset az tény, ezt Cászár Előd okozta akár a barátom akár nem, az előző topickban is kifejtettem már ezt, ezt vizsgálják ki és a bíróság hozzon itéletet.
Én ezt a kábitószeres ügyet nem tudom 100%-ig elfogadni, mert ha nincs bizonyíték rá, csak olyanok, hogy találtunk két zacskót, amiben kábszer lehetett, de laboratóriumi körülmények között sem lehet bebizonyítani az nálam nem stimmel. Természetesen ha kiderült volna, hogy tényleg az adott pillanatban fogyasztott az más, de ha mondjuk / isten ne adja / én veszek részt egy balesetben és elvisznek vérvételre és a két nappal előbb fogyasztott scotch maradéka még ott üdül és azt mondják, hogy ittasan vezetten akorr bosszús lennék azért.

A gyilkos kitétellel egyébként nem tudok azonosulni, ezért hoztam fel a példákat más esetekre, szerintem ugyanis gyilkos az, aki fegyverrel, kézzel, baltával, stb. előre megfontoltan vagy hirtelen haragból megöl valakit. Az angol nyelvben meg is van különböztetve / killer-murderer /.
Nem tudom, hogy mi a helyes kifejezés, hiszen egy ember meghalt és az igazságnak ki kell / kellene / derülnie, de nem az akasszuk fel / Valahol az EU-ban / logikája alapján.

Előzmény: rox (121)