Tudom, hogy sokan miért nem tudnak megbékülni a baloldallal, ezek az emberek egy Péter Gábor, egy Biszku Béla, egy Csiha Judit közt nem tudnak és nem is akarnak különbséget tenni, ilyen emberek mindig lesznek, ők (ill. neveltjeik) fogják mondani 60 év múlva, hogy nem az a baj, hogy szoci, hanem az, hogy a nagymamája egy Csiha Judit volt.
Én speciel a mai Fidesz vezérkarral nem tudok megbékülni, nehezen tudnám elviselni, hogy újabb 4 évig ismét ezeket az arcokat lássam, pedig magyaroknak tartom őket, és nem javasolnám nekik "barátilag", hogy kössék fel magukat...
Bayer Zsolt azzal nem tud megbékülni, hogy vannak olyanok, akik nem úgy látják a világot az istennek se, ahogy ő (vagy ahogy a mindenkori husoskondér mellett állók), ezért szellemi sötétségéből kipislogva erre csak azt a magyarázatot találja, hogy ezek az emberek MIND műveletlen, csökött agyú, kétkezi melós, aki csak a biológiai ösztönök szintjén él (azaz lumpen).
Megjegyzése vérig sértett engem, sok százezer Budapestit, és szintén sok százezer vidékit is (aki a budapesti többséggel szavazott).És ez nem stíluskérdés, ez maga az ember.
("Le style, c'est l'homme" - mondaná egy pesti lumpenproli...)