divot
2002.04.16
|
|
0 0
169
|
Kedves Póli!
Csalódást kell okoznom, de épp tegnap tettem föl a kokárdát. Miért? Mert elolvastam a szombati kampánygyűlésrő készült Népszabis, Hírlapos, Népszavás beszámolókat, s összevetettem a saját tapasztalataimmal. Nos, nem igazán fedték egymást. Márpedig úgy érzem, ez ellen valamit tenni kell. És mit tehetek én? Fölteszem a kokárdát, és ugynolyan normálisan viselkedem az utcán, mint azt tettem eddig. Hátha néhány embernek szöget üt a fejébe, hogy valahogyan nem illik rám az a jobbos, fasiszta, stb. kép, mint amire egyébként gondolnia kellene.
A Magyar Nemzetről pedig annyit, hogy ennek a lapnak egyedül kell reagálnia mindenre, ami a másik oldalról érkezik. Ez érezhetően rányomja a bélyegét a ténykedésére. Mégis nagyon sokszor csak a Nemzet ad valamiről reális képet, és a igenis a publicisztikái, vagy a szombati mellékletének írásai között gyakran nagyon komoly polgári értékeket képviselő alkotások is megjelennek. Mert azt ugye nem várhatjuk a jobboldali beálítottságú emberektől, hogy a másik három lapból tájékozódjanak. Ehhez ugyanis mindháromnak tökéletesen objetkívnek kellene lennie. És akkor a Magyar Nemzet sem járhatna más úton.
|
Előzmény: Póli (164)
|
|