RGABOR
2002.04.16
|
|
0 0
120
|
Bocs, de munkám akadt.
Szóval: én soha nem mondtam azt, hogy ez a kormány nem csinált jót is. A minimálbér ilyen. Sőt, mégcsak nem is akarok kötözködni, hogy miért adózik és miért nem húzták el tőle a többi bért, mert ez szerintem kicsinyesség. A topic nem erről szólt eredetileg, hanem Zsótiról és azokról a kijelentésekről, amikkel megaláz és megbélyegez embereket. Igen, egyébként gondolom, hogy a jómódúaknak többet adott. De nem ezért szavazok az MSZP-re. Ezt már számtalanszor leírtam máshol, most nem akarom itt is elkezdeni rágni a gittet, mert teljesen feleslegesnek tartom. Csak címszavakat sorolok, nem fogok róla vitázni, mert már unom. Szóval: tetszik,nemtetszik a felvállalt Bokros csomag, a hangnem, az átláthatóság, az ellenzék figyelembevétele, a tényleg nemes fogalmak nem kisajátítása, a nem népvezéri vezető, aki mindig azt akarja mondani, amit kell, a hatalom ilyen szintű féltése, az iskolák és a templomok átpolitizálása. Tudom, hogy most minden egyes pontra tudsz valami ellenvéleményt kifejteni, de sajnos tényleg nincs időm. Cserében én tiszteletben tartom az álláspontodat, csak ennyit kérek tőled is. Amiről pedig a topic szólt, abban tartom a véleményem. Szia |
Előzmény: epdm2 (95)
|
|