RGABOR Creative Commons License 2002.04.16 0 0 94
Válaszolok, habár nem engem, személy szerint sértettél meg. Igazándiból nem is te sértettél meg, hanem Zsótika és a kampány, amelyben még az ilyen tetű kijelentésektől se határolódnak el, mert ennyire nem lehet fontos a hatalmuk átmentése.
No most, akkor tételsen:
"Üres ígéretekkel őket a legkönnyebb az utcára vinni." Ez igaz, erre szolgál OV jelenlegi nagytőkés,kisrészvényes dumája.
"Én többször láttam MSZP-seket levest, ételt osztogatni."
Ugye ezt nem akarod bajnak beállítani? Ha nem a kampánycsend idején teszik ezt, akkor ez tiszteletreméltó. Én meg többször értesültem arról, hogy a Fidesz osztogatja az állami gazdaságokat és a hozzá járó baromi nagy hitelt. Kiknek is?
"A másik oldalon nem ez a divat."
Kár.
"Emlékezzünk csak a május 1-ekre. Mi volt ott?"
Felvonulás, sör, virsli politikával nyakonöntve.
Most mi volt a tüzijátékon például? Fény, pompa, csillogás (nem magyar cégtől, mert elvették tőlük!). Ja, hogy drágább volt? Na és, megvan ám a haszon egy része valahol.
"Bayer Zsolt után szabadon: "Hideg virsli és langyos sör" Nekik ez elég, és már boldogok is."
El kell hogy keserítselek, most van olyan réteg, ahol még ezeket se kapják meg. Egyébként ne gyertek már állandóan ezzel a dumával, ez hála Istennek 10-12 éve elmúlt és senki nem olyan barom, hogy visszasírná ezeket az időket.

Előzmény: epdm2 (87)