Robi tavaly került képbe Szolnokon, amikor idén közben elcseréltük az edzőket az Ászokkal (Zorán ment, Robi jött). Ez Nálunk már tradíció, idén a volt szolnoki, majd soproni edző költözött vissza a Tiszaligetbe, nevezetesen Goran Miljkovics. Így hát Heinrichnek (végre megtudtam nevének helyes írásmódját, kösz, égett a pofám) fel kellett állnia a kispadról, gondolom azt meg nem akarta, hogy fogdossa a labdát bemelegítésnél, és adogathassa a törölközőt a játékosoknak (arra már van egy bohócunk). Úgy tudom, Ő most valami utánpótlás vonalon nyomul Szolnokon (legalábbis idény elején erről volt szó).
Más. képzeld Pistike, az imént ellátogattam hozzátok, mármint az Alba honlapjára, és a fórumba pont ugyanezt írtam Williams-ről. Tud Ő passzolni, (mint Szolnokon az 1. negyedben) amíg be nem gőzöl, vagy amiatt, hogy senkinek nem megy, vagy ha provokálják. Szombaton szerencsére nem az utóbbi miatt veszítette el a fejét, Vuking - magához képest - úriemberként viselkedett vele szemben, arról volt csak szó, hogy nagyon jól megfogta (és persze a többiek is besegítettek, volt amikor hároman vették körbe-persze szerelték is).
Várom a TV-s meccset, igazi háromesélyes (na jó, döntetelenre azért nem tennék a TippMix-en nagy pénzeket), szóval szoros eredményt várok.
...ja, Nekünk sem lesz könnyű dolgunk a Falco ellen, de ha a szombati játékot sikerül átmenteni, azzal mindenkit tudunk verni. (sajna, sok múlik a bírói felfogáson, ezt a jugó stílust nem mindíg kultiválják a szürke ruhások).
tehát: Hajrá OLAJ!