Antisystem Creative Commons License 2002.04.16 0 0 34
Kedves epdm2!

Persze belemehetünk itt a "proli" szó különböző értelmeiről folytatott vitába, de szerintem a történet _nem erről szól_.
Magyarországon él 10 000 000 ember cc. Ennek egyik része jobb oldali, a másik bal oldali politikai irányultságú, egy harmadik rész meg tesz az egész politikára...Közös jellemzőjük, hogy ugyanolyan emberek ezt az apróságot leszámítva.

Magam erősen a bal oldalon fordulok elő, és teszem ezt cc 25 éve. (előtte meg kisgyerek voltam :-)))) Viszont, és ezt megláthatod akár az Indexen lévő 2000 feletti bejegyzéseimből - soha nem vettem a "bátorságot" arra, hogy a másik oldal _támogatóinak csoportját_ minősítsem...mert SzVSz IQdeficitről tanuskodik, nem bátorságról.

Ezeknek tükrében azt hiszem, teljes joggal kérem ki magamnak, ha egy köpönyegforgató, ötéletrajzos, tíz éve még tök mást mondó ordibáló jellemtelen senki ezt meg meri tenni velem, ill azzal a csoporttal, ahova tartozom...

ÜdV

ps: mivel szűkebb pátriámat érinti a dolog (Budafok), eredendően el akartam menni, mert érdekelt, hogy mit gondol a másik oldal, csak a barátnőm lebeszélt. Utólag nézve jól tette, mert feltehetőleg ennél a mondatnál küldtem volna el melegebb éghajlatra ezt az emberformájú tévedést...

Előzmény: epdm2 (30)