Tisztelt Uraim !
Remélem nektek is jól telt a hétvégétek !
Látom , pezseg az élet az a „ hülye „ Előd meg nem hajlandó elbujdokolni , minimum Szibériába , előletek ! Van képe 3 hónap után is dolgozni újra és jönni-menni ! Ez nem jelenti azt , hogy szarik az egészbe , ahogyan ezt sokan szeretnék itt beállítani !!! Én tudom , hogy nagyon bántja a dolog , főleg azok a rágalmazások amik nem is igazak ! Van épp elég baja , ilyenkor belerúgni más ügyek miatt nem becsületes dolog ! A baleset okozásáért Ő a felelős , de ti minden mást egyebet is belekavartok ! Az újságírók is ! De őket ezért fizetik !
rox : Szerintem te anélkül , hogy őt meghallgatnád , simán belelőnéd a Dunába ! Remélem nincs fegyvered vagy autód , nem szívesen találkoznék veled ! ( Rajtam sosincs sapka…)
Szerintem Előd nem gyilkos ! Jó lenne pontosan értelmezni ezt a szót !( Van köztetek valaki aki beírná , hogy „hivatalosan” ki számít annak ? Értelmező szótár…vagy hasonló… )
Több nyitott kérdés van még !
Hzolee (03-12 13:12 ) és MuzX ( 03-12 20:06 ) Uraknak !
A balesethez mindig két fél kell . Ki milyen mértékben felelős az a kérdés ! Mielőtt „rox” nekem esik , én arra gondolok , hogy rengeteg baleset történne , ha nem térnénk ki időben a szabálytalanul közlekedők elől . ( Szidom is őket rendesen … ) Én nagyon sokat vezetek és rendszeresen lemenekülök a szembe jövő kamionok és egyéb száguldozók elől ! (Néha a záróvonalon is átjönnek ) Kérdés , hogy a rendőr miért nem húzódott egy kicsit ( 50 cm-t ) arrébb ! Lehet , hogy nem volt rá ideje , nem látta stb. Szegény már nem tudja elmondani , ezért kell alaposan kivizsgálni az esete ! Sajnos az összes közúti bunkó miatt most Elődöt büntetik ! ( Ti itt sokan , a média mindenütt és majd a bíróság is … )
Talán annyi „haszna” lesz az ügynek , hogy sokan tanulnak Előd példájából és ezentúl lassabban mennek haza a diszkóból !
Tisztelt jenőke !
Nem én vagyok a 007-es ! Amúgy úgy csinálom , hogy fogom a telefont és felhívom . A baleset óta új száma van . Vannak itt mások is akik ismerik , ők igazolhatják ha akarják ! Az új GSM száma : 9-425-tel kezdődik !
Macika ( 03-12 21:11 )
A filmről nem sokat tudok és nem is kérdeztem ! Azt hiszem elkészült még jóval a baleset előtt. Az autó mint fegyver nagyon jó hasonlat ! A vizsga folyamán tesztelni kellene az agresszivitásra való hajlamot is !!!
Kedves ds9 ! (03-14 17:18 )
Ne bántsd a rendőröket , nem a rendőrség nyomoz !!! Különleges esetekben ( politikus , képviselő , diplomata illetve rendőr balesetekor ( rox-nak külön : itt ez az eset van , és nem az Előd miatt… ) ha az súlyos , csak az Ügyészségi Nyomozó Hivatal vizsgálódhat ! A sima nyomozókat oda sem engedik ! De a rendőrök is szeretnék megfékezni a sok őrült száguldozót , itt az alkalom lehet példát statuálni !
A többivel egyetértek ! Az különösen tetszett amikor Bonansa ügyben kioktattak . . .
Tisztelt mekklátja ! ( 03-15 17:52 ) és scrolló
Ha elolvastad az előző topicot , akkor tudod MaCs véleményét ! ( jogász ) Én pedig még aznap megkérdeztem egy „közlekedésrendészetis „ ismerősömet ( ales ) ! Ezért , ha nincs súlyosbító körülmény ( ittas , szándékos , visszaeső stb. ) akkor 1-2 év felfüggesztett jár ! Normál esetben ! Gipsz Jakabnak is !
Nincs biztosítási ügy , kábszer ügy sincs csak sok-sok eladott újság van ! Ez a dolguk ! Az ügyvédnek meg az , hogy védje Elődöt a legjobb tudása szerint ! ( Pedig az ügyvédje ritka ellenszenvesnek tűnik nekem is ! Én egy szimpatikus női ügyvédet választottam volna , mert a bíróságon kívül most a félrevezetett közvéleményt is meg kell győzni arról , hogy nem egy kábítószeres bunkó az Előd ! )
Várjuk ki a bírósági tárgyalás végét ! Ne a megalapozatlan híreknek higgyetek ! Az Ügyészségi Nyomozó Hivatalt sem az Előd , sem a tanúként kihallgatott ( esetlegesen bosszúra éhes ) rendőrök NEM tudják befolyásolni !!! Azért egy kicsit bízzatok már a Magyar Igazságszolgáltatásban ! Ha nem csukják le , akkor az nem a pénze miatt van ! Akkora a nyilvánosság , hogy itt garantált a manipuláció kizárása ! Minden ki fog derülni ! Remélem Ti is csak ebben bíztok és nem ítélkeztek előre !
Üdv mindenkinek : Hókuszpók