álompolgár Creative Commons License 2002.04.15 0 0 22
Hogy fér be négy elefánt egy trabantba? :Kettő elől kettő hátul. Valahogy így lehetett itt is.
A számokkal felesleges dobálózni, a döntést mindenki borítékolni fogja vasárnap -vagy már borítékolta 7. -én saját belátása szerint, és itt a saját belátásán van a hangsúly. Mindenki akkor a saját érdekei szerint fog ott dönteni és tesz a szomszédjára vagy a határon túliakra - kivéve ha érdekeltsége van ott- és mindezt intelligenciájának szintje szerint fogja megtenni. (Lásd csúzdacsapda és társai értelmi szinvonalát és az arra jelentkezők müveltségi szintjét -elkeserítő)
A szombati rendezvény egy ördögien megtervezett profi színes szélesvásznú szagos-hangos MLM (MultiLevelMarketing) esemény volt, az emelvényen a 21%- ot elértek happy csoportjával, ahol később megjelent maga a Koronás Követ is. Nem vitás : "Hozz magaddal még egy embert" . A piramisjáték azonban nem tart sokáig és ott nem mindenki részesül a javakból csak ha a csúcson, vagy a csúcs alatt egy- két szinten áll.
A hangulat elökészítése is ezen rendezvények ill. a nagy koncertek receptje szerint készült. A hangulat megfelelő fokán lép elő a sztár, a legsikeresebb ember, a koronás követ akit már eksztázisban vár a hódolók és reménykedők nagy tömege. (Én is ilyen sikeres leszek én is leszek sztár)
Én inkább örülnék egy mindnyájunkért a háttérben tevékenykedő szürke eminenciásnak, akinek már meg van az egzisztenciája, és nem az én pénzemen akar nagytőkés lenni, és nem kényszerít adócsalásra a megélhetésem kedvéért.
Mindegy hogy fogják hívni és milyen pártot képvisel, ha hagynak élni és gyarapodni akkor is, ha nem ismerem sem őt, sem családját, barátait, osztálytársait.
Elvárom a hatalomtól hogy alázatos legyen velem szemben és ne arrogáns. Ha tévedett, ismerje be és kérjen bocsánatot. Ha becsapott vagy rosszul dolgozott mondjon le önként és ne tartson igényt bánatpénzre, hisz egy rossz döntés alapján én is lehetek munkanélküli, vagy tönkremehet a cégem.
Ne hivatkozzon senki arra hogy ő jó magyar és jó keresztény. Keresztény mérnök számára az ohm törvény másként működik ? A keresztény orvosnak a nátha másként diagnosztizálódik ? És ha az orvos evangélikus, református vagy muzulmán ? (Lehet további permutációkat képezni)
Köszönöm a 10 milliós tömegnek, hogy Duray Miklós (apropo nincs mit tenni szlovákiában az ot élő kisebbségért ?) uszítására mégsem indított el forradalmat.