Timberland
2002.04.15
|
|
0 0
topiknyitó
|
Amikor ma olvasgattam a Műegyetem környékére kitett szórólapokat, a mai RTL-es tüntetés, demonstráció vagy erőfitoktatás már nem tudom minek nevezzem eléggé megrökönyödtem. Azzal inkább nem bántok meg senkit hogy leírjam a véleményem, azt azért mégis csak leírom hogy nekem egy olyan párt aki a Magyar "Közszolgálati" TV-ből és Rádióból gyakorlatilag mindenkit kirúgott aki neki nem tetszik vagy úgy is mondhatnám hogy nem "fidesz-közeli" akkor az nekem ne papoljon a sajtószabadságról! A Fidesz szerintem még az ellenzéket is megszüntetné ha így halad tovább. Az M1 M2 és Duna mult heti "rendkivüli kiadásit" remélem még sokszor megismétlik annak az elvakult pár nézőnek aki egyáltalán még nézi a fenti csatornákat! Szegény Hofinak igaza lett mikor ezt mondta:
"Túléltem az átkos kommunizmust és a végén még polgári demokrácia fog elvinni..."
Sajnos igaza lett eme fenti sorokat ajánlanám megszívlelni egy bizonyos Király B. Izabella nevezetű hölgynek ,de sokak számára elgondolkoztató kéne hogy legyen...! |
|