tajfuto Creative Commons License 2002.04.14 0 0 12
1.Kövér László nem náci. Egy kampányban simán elhangzanak ehhez hasonló "viccek" ezt most az mszp jól tematizálta. Hasonlítsd össze szanyinak az interneten tett kijelentéseivel amikor lefasisztázta orbánt, vagy a likvidálós mondattal az MH-ban. amire utólag azt mondták nyomdahiba, na nee. Az egyik ellik a másik köse fel magát. Sőt vannak /pl. Vágvölgyi,Kéri/ akik Fidesz vezetők származását /hoppá!/ firtatják. Vidéki gyerekek stb. Ez elég fasisztod duma. Valakinek a származásából leveztni a politikai hovatartozását. /pl. SZDSZ zsidópárt, de ilyet a Fidi sose mondott ez különbség!/ Egyébként egyik sem olyan súlyos. Ebből is lehetett volna nácizóst játszani de fölösleges.
2. Az MSZP: lehet, hogy már nem komcsik - csak a rend kedvéért írom így - de messze nem szocdemek, ezt egyébként igazolja az egész szóhasználatuk sőt. Ez a beszélgetős mutyizós megoldáskeresés sem tetszik nekem. Nem. Ebben ultraliberális vagyok. A politikai megeggyezére vitára ott a parlement ott tessék megeggyezni, meggyőzni vagy vitatkozni,nácizni,komcsizni . Utána meg sörözni az ellenféllel.
Ezt /a sörözésen kívül/ a Fidesz mint PARLAMENTI párt elég jól csinálta. És ez szerintem helyes.

Előzmény: HoKr (9)