Azért baj, hogy OVi nem jött el a Petofi szoborhoz, mert ezzel egy újabb több éves hagyományt rugott fel. Ugyanis eddig a miniszterelnök is megkoszorúzta a Petofi szoborot.
Én ott voltam ma délután és végighallgattam amit Demszky mondott. Azt aláírom, hogy nem volt a legszerencsésebb dolog ennyire a mára vetíteni a 150 évevvel ezelott történteket, de hát melyik politikus tudott eddig ellenállni a kisértésnek, páártállástól függetlenül. Ennek ellenére azt mondom, tény, hogy amirol beszélt, abban igaza volt, és valós problémákat érintett.
Egyébbként volt egy-két kopasz "nemzeti érzelmu fiatal" (Bizos azt, hitték, hogy az a Blaha Lujza tér) megpróbálta kifütyülni, de hangjuk elveszett a tapsban, mert az a jópárezer ember, aki ott volt, az velem együtt egyet értett vele.
Amit pedig a bujkálásról és a sunyizásról, mint egyértelmu Demszky-mufajról írtál, az egyszeruen értelmezhetetlen, hogy azt ne mondjam, hülyeség. Ha te csak feleannyit szerepeltél volna, mint o, akkor már híres ember lennél. Ki elol bujkált? Szerintem pont nem o, hanem miniszterelnökünk az, aki a nem tetszo ügyeket nagy ívben le se szarja. Pl. nemzetbiztonsági bizottsági meghallgatás megfigyelési ügyben, TV-vita Kováccsal, Egyeztetés Demszkyvel DBR4 és Nemzeti ügyben, koaliciós vita elsimítása Deutsch és Togyi között, stb.