Kedves datong,
sajnálatosan nem értek a kábítószerekhez, de én úgy tudom, hogy a kábítószerek lebomlása nem néhány óra, tehát elképzelhető az, hogy a baleset előtt ugyan fogysztott kábszert, mondjuk két nappal, de ennek a hatása ekkor már zérus, ellenben a szervezetben kimutatható.
Egyébiránt a rendőrség mindig is a canabis származékok fogyasztását erőltette, ami ugye rém lelassítja a delikvenseket tehát nem nagyon tudnak száguldozni.
Kedves rox,
félretéve a személyeskedést és áttérvén emberinek is nevezhető társalgásra, többször említettem már itt, hogy Elődöt cca. 10-11 éve ismerem és elég jóban vagyunk, engem is megrázott ez az eset és sajnálom is őt azért amit tett, ami történt.
Többekkel egyetértek abban amit írtak, de egyet ne felejtsen el senki, lehet valakit szeretni vagy nem szeretni, de ha valaha egy olyan emberrel történik valami olyasmi akit te / ti / is jól ismertek mint ami vele, akkor valószínüleg te is megpróbálnád megvédeni egy bizonyos szinten.
Ugyanis valahol a barátság erről is szól.
Teljesen függetlenül, hogy valaki az Mszp-re, a Fideszre vagy a Miép-re szavazott.
Többen nyilvánítottak itt tökéletesen hasonló véleményt mint te, pedig a politikai szekcióban nem vagytok egy véleményen / és ez enyhe kifejezés /, tehát Előd megitélése teljesen pártsemleges.
Üdvözlettel
ds9