libácska, libácska
Én nem vagyok rendszeres pannon hallgató, nem is értem, hogy miről hablatyolsz. Én arról írtam, hogy milliók érezték hétfőn, hogy valami nem stimmel, valami bűzlik (nem a miépesek érzéseiről beszéltem, hanem a teljes jobboldaléról mdnp-től a miépig, egyetemi tanároktól a kamaszokig), s ma kiderült, nem teljesen alaptalanul, lásd a gyöngyösi eredmények megsemmisítését MSZp-s csalás következtében.Te meg azt hazudod, hogy a miépeseket keverem milliókkal, holott nem ez történt.
2002-ben minden eddiginél több konzervatív szavazó él az országban, ezért volt finoman szólva furcsa a 7-i eredmény.
Holnap 3-kor pedig(illetve ma)megmutatjuk, hogy példás jobboldali összefogás tudott kialakulni az elmúlt 1 hétben a belső ellentétek félretételével. Igaz,ezt már korábban kellett volna, de jobb későn, mint soha.
Amúgy ha mégis a maszop nyerne a pénzzel, itallal mozgósított lumpenek szavazataival,2006-ra nagyfokú radikalizálódás következne be.
Máig azt gondoltam, reálisan alig van sanszunk a második fordulóra, de a választási csalás immár nem megalapozatlan gyanúja nagymértékben növelte a jobboldal esélyeit.