barbye Creative Commons License 2002.04.12 0 0 topiknyitó
sziasztok,
szeretném, ha végre béke lenne az emberek között. Ezért is nyitottam ezt a topicot. Nem értem, hogy miért kell ellenségeskedni egymással, hiszen itt mindenki csak jót akar az országnak. Vagy tévedek? Szerintem furcsa lenne, ha mindenki egyformán vélekedne a politikáról, a pártokról, mert minden ember más. Más környezetben n?tt fel, más neveltetést kapott és másképp akarja a jót, de JÓT akar!!! Én így látom azt, hogy hogyan kéne folytatni az ország jöv?jét/jelenét, és egy másik ember meg épp fordítva. Nem hinném, hogy baj, hogy nem egyformán gondolkodunk, a baj az, hogy nem vagyunk képesek elfogadni mások véleményét, mások gondolkodásmódját. Mindenkit, aki az országnak jót akar, megkérek, hogy fejezze be az utálkozást, ellenségeskedést és bízza a kormányzást arra, vagy azokra a pártokra, melyet a többség ( értelmes, feln?tt emberek )választ! És nagyon remélem, hogy mindenki, aki jól átgondolta, hogy kire akar szavazni és úgy érzi, hogy ezzel a szavazattal az országnak jót tesz, az elmegy a második fordulóban is voksolni.
Várom véleményteket és ötleteiteket arra, hogy hogyan fejezhetnénk be ezt a szörny? veszekedést, ellenségeskedést, utálkozást MI, emberek, polgárok, stb...egymás közt.