xGabi Creative Commons License 2002.04.11 0 0 2615
Sajnos ott voltam Dombóváron,így most nézzünk egy kis "eső után köpönyeg" effektust! :-((
Három percet elkéstem a kezdésről,és mint kiderült,egyedül akkor láthattam volna vezetni a csapatot a meccsen.Egyszerűen simán kikaptunk,ezen nincs mit és szvsz nem is szabad megmagyarázni.Lee visszatért,és egymaga megvert bennünket ; foghatta a szívós Mérész Csabi,a rutinos Maljkovics vagy Pavlovics,nemes egyszerűséggel képtelenek voltunk megtartani.Az igazsághoz hozzátartozik,hogy a lázas beteg Vukicsevics el sem utazhatott a csapattal Dombóvárra,és a pótlását nem sikerült megoldanunk.Lehet Ognjenre kígyót-békát kiabálni,de mégiscsak ő van benne az alapjátékokban és jól is védekezik ; mégis az a véleményem,hogy ezzel együtt is simán nyernünk kellett volna.
Pavlovics : az ominózus fehérvári balhé után mindig "megüt" valakit.Azért idézőjelben,mert tegnap (sem) ütött meg senkit ; tény viszont,hogy valóban összeszólalkozott Lee - vel.De nagyon jól játszott.
Bojan : messze van az őszi formájától,de ő akkor is dobott huszat...
Maljkovics,Orosz : 0,de inkább 00.Boriszt sokszor Puskás Artúr (!) is leegyegyezte...
Mérész : nagyon igyekezett,hol több,hol kevesebb sikerrel.
Trepi : képtelen volt elkapni a ritmust.
Cziczás : nem értem Goran miért jegeli folyamatosan Szaszát...Ez el is mond mindent Cziczás teljesítményéről.

Dombóvár : Riley szedte a lepattanókat,Lee dobta a pontokat...Az már a mi szégyenünk,hogy ennyivel is simán megvertek bennünket.

Szombaton Albacomp ; most sem szeretnék a rangadók előtti sablonszövegekkel jönni,a képlet borzalmasan egyszerű : ha kikapunk,ötödik hely.Szükség van mindenkire,aki csak teheti jöjjön szombaton szurkolni!
Nem adjuk fel!

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: Avass (2609)