Ne haragudjatok, ha elhangzott véleményeket ismétlek, de olyan hosszú és érdekes a topic, hogy még nem volt időm végig olvasni.
Nő létemre is azt mondom, meg kell hagyni a lehetőséget minden "anyának" (vagy leendő anyának) arra, hogy döntsön! És ezt ne kösse még szigorúbb feltételekhez az Országgyűlés!!!
Nehéz döntés világra hozni egy gyermeket. Arról nem is beszélve mi a következménye... Az anyaság egy életre szóló dolog, nem lehet vissszacsinálni! Nem jöhetsz ki a szülőszobából - mint a fogorvostól -, hogy kérem, én nem ezt akartam, meggondoltam magam!
És az abortusz kérdést a jobb megelőzés sem oldja meg, ugye? Merthát mindig van hibaszázalék... Miért kéne vkinek gyereket vállalni, csak azért, mert 35 alatti, még nincs 3 gyereke (netán van férje és mindkettejüknek munkahelye) és beleesett a szórásba?
És mellesleg, de nem utolsó sorban: ki tud ma jólétben felnevelni 2 vagy 3 gyereket? (a statisztika szerinti bruttó átlagbér: 57300 Ft. --> panelrezsi: havi nettó 35000 Ft.) Én az egyetlenemmel is rengeteget küzdök, hogy felszínen maradjunk. Hát még mások!