Avass Creative Commons License 2002.04.11 0 0 2612
Nem szokásom megvédeni az Albacompot, bevallom nem Ők a kedvenceim, (még úgy sem, ha leszámítjuk az Olajt) de úgy érzem, most szólnom kell az érdekükben, ha az előbbi hozzászólást komolyan gondoltad.
1. Szurkolás. Azt tudjuk, hogy Fehérváron nincs, így hát nem nagy fegyvertény, hogy hangosabbak voltatok. Arra már jobban felkapnák a fejüket az emberek, ha egy szolnoki meccs után írhatnád ugyanezt. Sajnos nem írhatod, az Olaj elleni legutóbbi derbin meg sem közelítettétek pl. az ASE szurkolókat, és nem csak -20-nál voltatok csendben!
2. Játékvezetés. "a 2. és 3. negyedet nektek adta." Na ne viccelj! itt az eredmény, negyedekre lebontva: (18-19, 30-13, 24-12, 19-31). Két negyed alatt 31 pontot fújt az Albának?!??? Nem láttam a meccset, de ezt nem tudom elképzelni. Egyébként is, ha a Klíma olyan felfogásban, és akarással játszott, mint ellenünk, akkor ez az eredmény rá nézve hízelgő. Visszatérve a játékvezetésre: én nem azt mondom, hogy nem történt még meg olyan, hogy a Fehérvárnak vastagon megadták a "hazai pályát", de erről a meccsről szólva, a számokat figyelve már elfogultsággal sem tudom azt megmagyarázni, hogy a bírókra próbálod kenni ezt a kínos zakót. A számok:
- lepattanók 41-23 (a kaposvári nem biztos, hogy teljesen pontos, de az arányt nézd!!)
- a három-három center pontjai: 35-14.
...lehet, hogy itt dőlt el? (Vagy Valovics akadályozta meg Bukvát, hogy leszedje a pattanót?).
Előzmény: rik-027 (2608)