Avass Creative Commons License 2002.04.11 0 0 2609
Sziasztok kocsmatöltelékek!
Gratulálok a győzteseknek!!!
Első látásra fura eredmények születtek ebben a fordulóban. Mondom, első látásra, mert ha jobban megnézzük a győzteseket, igenis feljövőben vannak. Az Alba már meccsek óta nagy formában van, lehetett rá számítani, hogy elkapja a bajnokot. Abból indultam ki, amit ellenünk művelt a Klíma, az a mai Fehérvár ellen kevés (mondjuk, ez volt az egyetlen találatom, majdnem telibe, 1 ponton múlt).
A másik két meccsen nem mertem meglepetést tippelni, bár benne volt a kalapban (könnyű így utólag, de tényleg gondoltam rá, főleg a Dombóvárnál éreztem, tartottam a meccstől). Tehát bebizonyosodott, hogy így a vége felé mindenkitől tartani kell, talán a Debrecen nem nyújtott még igazán érett produkciót, csak minket sikerült majdnem meglepniük. Azok után, hogy elkapták a kupában az ASE-t, többet vártam Tőlük. Most nem érzem azt, hogy meg tudnák ma lepni a Körmendet. Tehát meg kell állaőítanom, hogy ennek a körnek a nagy győztese az MTE lehet.
Rólunk csak annyit: úgy látszik nincs szerencsénk ezekkel a feltörekvő csapatokkal szemben, a Falcot is a legrosszabb pillanatban sodorta elénk a sors(olás), a vasutasoknál is érezni lehetett, előbb-utóbb elkennek valakit, mihejst visszatér az egyik legkedvencebb légiósom. Visszatért, (39/12 60%-os dobószázalék a mezőnyből) győztek.

Mindazonáltal, ez a zakó nem volt nekem bekalkulálva, így nem tudom, hogy lesz meg a 4. hely. Abban azért bízhatok, hogy a Dombóvár veszélyes lesz a sorban odalátogató ASE, Alba, Debrecenre is. Itt főleg az Alba érdekes, hiszen ha előre tekintünk, Ők először Szolnokra jönnek.

Pistike! Azt írtad, hogy hitetlenkedni fogunk az Alba esélyességének hallatán. Nos, nem fogunk, pontosabban én nem fogok. Abban ezért, azt hiszem bízhatok, hogy a csapat és a közönség is fel szokta szívni magát ellenetek, bármennyire is hullámzunk Mi, és hozzátok az eredményeket Ti. Nem vagytok esélytelenek Szolnokon, de azt azért bátran kijelenthetem, hazai pályán - ezen a hazai pályán - akárhogy is, de a "meglepetés" kategóriába tartozna egy kék-fehér diadal. (Shannonban én most még nem bízok).

...nyerni KELLLLL! HAJRÁ OLAJ!!!
...ja, Gabci: :-))))))))))) (...lefáradtam)

Előzmény: be-st (2605)