Festéktüsszentő H. Benő Creative Commons License 2002.04.11 0 0 677
"Na! Frankó! (tizenévesek oktatnak)
Most ez érv volt?! "

Nem vagyok tizenéves. Arra, hogy te az lennél, az általad írottakból következtettem. Aki elmúlt 6 éves a rendszerváltás idején, az pontosan tudja, hogy hányan munkálkodtak azon, hogy rendszerváltás legyen, békés rendszerváltás. Ha te ennyi idősen komolyan elhiszed, hogy Orbán egyedül kizavarta az egész ruszki hadsereget, hát minimum sajnállak.

"Na kik is dolgoztak anyolcvanas évek utolsó harmadában, felelős beosztásban az általad oly hőn védett ballibek közül????????? "

Kovács, Horn, Kövér, Gidai, Gál, Schmidt soroljam? Nem lenne ideje észrevenni, hogy itt a "kommunista-problémát" egy igazi generációváltás fogja megoldani? Majd ha azok kerülnek a politikába, akik az első választásokon még nem is szavazhattak, akkor lesz itt értelme ezekről beszélni, addig csak te kommunistád meg én kommunistám van. Szar ügy, de ez van :(

"Nem Orbán retteg, hanem Medgyessyék. Ők ugyanis tudják, hogy a következő választásokra eltűnik az elhalás miatt egy jelentős szavazóbázisuk a nyugdíjasok közül.
Orbán tisztában vele, hogy ha ő bukik, 4 év múlva EMELVÉNYEN HOZZÁK VISSZA!"

Te miről beszélsz? 2004-ben az EU belénk lép elég alaposan. Amelyik kormány akkor kormányozni fog, annak még legalább 1 ciklus garantált. Ezt Orbán is tudja, Medgyessy is tudja, nem véletlen, hogy ennyire elkeseredetten kűzd Orbán. Nem véletlen, hogy hazudni sem rest ezért. Pontosan tudja, ha most nem jön össze, akkor minimum 8 évre vége, 8 év múlva meg ki fog emlékezni arra, hogy most mit művel. Ha meg összejön, akkor meg azért mindegy, akkor sem számít, hogy most mit művelt.

Előzmény: Total-brutal (655)