Skacok! MP3-akat olvasok, meg ilyesmit. Amikor feldobtam az ötletet a honlapról, nem kalózmásolatok terjesztésére gondoltam, hanem arra, hogy egy művésznek emléket állítsunk. Ha vkinek van olyan hangfelvétele, ami boltban nem kapható stb. az más. Pl. egy kis faluban tartott hakniról. De adjuk már meg azt a tiszteletet Hofinak, hogy nem vesszük el a családja kenyerét, amiért olyan sokat dolgozott!
Olvassátok el a 177-es hozzászólást! Nem a neteseket megszégyenítô, lopjunkhofit honlapra gondoltam. Hanem egy olyan lapra, amely megörökíti a művész és Ember életét, és bemutatja azokat a(z emberi) pillanatokat, amelyek megélése csak néhányunknak adatott meg.
Ha vki hangfelvételt, képet készített egy Hofi elôadáson, Géza bátyánk tudtával és - akár hallgatólagos - belegyezésével, akkor az elhelyezhetô. De kérlek benneteket, ne indítsatok már itt kalózkodást Hofi felvételekkel! Így nem lehet adózni az Öreg emlékének!
Csesszétek meg, ha vkinek nincs pénze egy Hofi lemezre, akkor hogy van pénze számítógépre, meg internetezésre??? Ha nem kezdtek el itt "lopni", akkor esetleg maga a család fog hozzájárulni (ha egy szinvonalas oldal készül), hogy ott valamiféle jogvédett hangfelvételek is legyenek. Mert büszkék lesznek rá, és mert magukénak érzik az oldalt. Valamit kapnak, és adni is fognak. De ha azzal kezditek, hogy elvesztek tôlük, akkor maximum domainnév perek sora jön. (SZVSZ a Hofélia pl. bejegyzett védjegy.)
Ne csesszük el gyerekek! Nem éri meg. És úgy gondolom, Hofi emlékét (ha úgy szerettétek Ôt, mint állítjátok) nem úgy kellene megôrizni, hogy azonnal elkezdjük lopni a munkásságát, merthogy neki már úgyse kell. Ez bunkóság, így elrendelem a létszámstoppot! :-)) És ne jöjjön nekem azzal senki, hogy mertahoficsaládjaaznemahofi. Ha te meg fogsz halni, attól még nem veszik el a gyerekedtôl a házat, amit neki (is) építettél.
Ha tisztelitek Hofit, akkor köhögjétek ki azt a pénzt, amibe a lemez kerül. Ha van olyan, aki nem tudja (mozgássérült, rokkantnyugdíjas, árvagyerek), akkor összeadjuk. De arra a kezdeményezésre, hogy illegális MP3-akat kezdjünk csereberélni, csak egyet tudok mondani: Fúj! Kedveseim, hát nem szégyellitek magatokat? ;-)