Elfogadhatatlan,nulla, darab szar...
Ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel(?) tudom jellemezni csapatom mai,pontosabban már tegnapi játékát.
azt hiszem tényleg komoly slamsztikában vagyunk.
Szerény emlékezetem szerint a Kaposváron begyűjtött zakó(alapszakasz uccsó meccs) óta egyre mélyebbre süllyedünk...
Azt gondoltam,hogy a múlt csütörtöki Alba zakónál már nem jöhet rosszabb és csak elfáradtunk.Itt egy hét pihenő,aztán frissen belevetjük magunkat.
Erre tessék...ugyanott folytatjuk,ahol abbahagytuk.Egyenes folytatása volt a legutóbbi meccsnek...
Papírforma szerint ezt a Falcot egy huszassal kellett volna verni...
A vége már-már megalázó volt...
Az hagyján,hogy Kálmán Laci 52 pontot dob(mindegy hogy ki fogja:Geri,Zacsi,Marci,Bácsi,Kompi...egyiknek sem sikerült megoldani.!),de hogy egy nevenincs Borszéki(bocs) szétdob minket...
Volt úgy hogy Kálmán és Tarle mellett 3 ifista volt fent és szopattak minket.Szörnyű volt!
A legszánalamasabb viszont Czigler teljesítménye volt, az akaratnak a szikrája sem volt felfedezhető...már a Falco csarnokba elzarándokolt paksi drukkerek is kórusban szidták.
Valamit sűrgősen tenni kéne a káosz megszüntetésére mert,így egyre lejjebb csúszik a csapat,és így bizony csúnya csalódások érhetnek minket a folytatásban is.
a teszefosza vezetőink is észbe kaphatnának,mert ők is ludasak a dologban...fegyelmezni kellene,azt hiszem!
Mára ennyi...
Azért ez a forduló eléggé meglepő eredményeket hozott.Remélem a Kakasok is beállnak a sorba.
HAJRÁ ASE!!!!
ÉBRESZTŐ EMBEREK!!!!