Megnéztem a műveket,az almás doboz tetszik a legjobban...van még a szalvétából? :-)
Barkorka jó lett a konyhaszekrény, nem semmi meló lehetett...nem kispályáztál :-)
Én nem szoktam sokat cicózni a képekkel,nem lakkozok mert nem szeretem a magasfényű dolgokat.
Egy apró tanács, úgy lehet a legjobban belőni a szalvétát a gipszalapra,ha előre van festve a keret, hogy szárazon leteríti az ember és a felső szélét felülről lehajtva keni az első csík ragasztót,majd szalvéta visszahajt és középről két oldalra simít...
Minél krémesebb állagú ragasztót használunk annál kevésbé ráncolja a szalvétát,én még egy hangyányit várni is szoktam vele, hogy a gipsz leszívja a nedvességet.A textil ragasztót szeretem még nagyon, azt is szoktam gipszre használni.És lehet sima tapétaragasztóval is dolgozni, az piszkosul beráncolja a szalvétát, viszont meg van az az előnye a d.ragival szemben, hogy száradás után nem üt át annyira az alapszín,tehát egy kék felületre is fel lehet vele tenni sárga napraforgót aláfestegetés nélkül,nem lesz zöld...
Nemrég vettem kerámiához való ragasztót, de még nem próbáltam ki.A Pannoncolor boltban láttam egy nagyon jó ötletet befőttesüveg volt telibeszalvétázva ezzel a ragasztóval,utána sütőben ki kell égetni.Teljesen úgy néz ki mintha kerámia lenne.Ara gondoltam, hogy csinálok egy-két ilyen üveget, mert olyan undorító amikor virágot gyökereztetek benne és átlátszik.Így meg nagyon dekoratív lesz...
Lőjetek le ha túltengek...:-)
Cecamica láttam az üvegben, hogy beírtad nekem a címet...köszi...:-)