NX_Flatline Creative Commons License 2002.04.10 0 0 141
Nagyon rég írtam a fórumba.

A Fidesz pártiakhoz szólnék annyit, hogy alapvetően Fidesz párti voltam, és maradtam volna is, ha:

1: Nem a "szurkolói", Ti kedves feszültséget keltő, flameoló, gusztustalanul, trágárul, csak a saját véleményét ordítozó tömeg (szándékosan nem csürhét írok, mert akkor olyan mélyen lennék, mint Ti. ((Nagybetű, ugye látjátok?)) ) lett volna jelen akár szóban, akár máshol. Érdekes módon arányaiban sokkal kevesebb MSZP pártit láttam arrogánsnak, mint FIDESZ-est.

2: Nem fenyegették volna meg a legjobb barátomat, mikor az alkotás úton jártunk, (ABSZOLÚTE nem tudva Orbán beszédéről), hogy megverik, mert úgy néz ki, mint egy MSZP-s. (Nem volt rajta kokárda. Hoppá!)

3: Nem lenne annyira nyilvánvaló, hogy hosszúfarkú, élősködő állat (patkány) módjára, próbál menekülni Orbán Viktor (akit messze a legtehetségesebb politikusnak tartok), és próbálja szélsőséges eszközökkel menteni azt, ami egyre nyilvánvalóbb. (Ha így folytatja, és Ti kedves Fidesz arroganciát átvevő, tipikusan magyar bunkóként gondolkodó ((VANNAK NORMÁLIS FIDESZESEK IS, NEM GYŐZÖM HANGSÚLYOZNI!)) szavazók, akkor még 2/3 többséggel is nyerhet az MSZP.) Tudjátok miért? Mert az emberek már az oviban sem szerették Pistikét, aki lehomokozta a többieket, ha nem játszott velük.

4: Nem lenne annyira nyilvánvaló, hogy ki is hazudik tulajdonképpen. (sajnos nagyobb százalékban a Fidesz. És könyörgöm ne a 94-98 időszakkal jöjjenek állandóan, mert nem lett volna mit elkölteni, ha nincs az a fránya Bokros csomag. Nagy poén más eredményét elkölteni, és lefikázni érte. Csak sajnos sok mai fiatal (upsz, én sem vagyok túl öreg) nem lát tovább az orránál sem.

5: Ha egy Fidesz elveket nagyon hangoztató, mindenkit lekommunistázó embert megkérdezvén, hogy: -ok haver, 1 kérdés. magyarázd már el nekem, hogy mi az a KOMMUNISTA? - kérdésre elvörösödik, és tajtékozva elmegy, mert nem tudta a választ.

6: Nem logikusan, JÓ döntös lett volna Orbán Viktortól, hogy most, hogy a MIÉP kiesett, nincs szélsőség, amitől félni kéne,BÉKÜLÉST ajánlott volna, és az ORSZÁG ÉRDEKEIT képviselve közös erővel a jobbulás útjára terelhetné?

Hoppá. Nem tette. Mert az működik, hogy megosszuk az embereket. Persze. Szerintem nagyon nem. Néhányszázezer fanatistát Hitler, vagy bárki el tudott látni, sőt, mégtöbbet. De , ha ebbe a MIÉP-es gondolatba bárki belegondol egy icipicit, anélkül, hogy vér-FIDESZES volta ellenére veszi a fáradtságot, hogy elolvassa a gondolatot, és ne a verkli induljon be az agyában, hogy ez hülyeség..Akkor talán nincs veszve az ország fele.

Hoppá!

És még számtalan hoppá!

Ja, és nem az MSZP-re szavaztam. Erre varrjatok ... gombot, nem kokárdát!