Ipari-antidepresszió Creative Commons License 2002.04.10 0 0 7
Sajnos nem olvastam a Mein Kampfot így nem tudom hogy a 'nemzetközi nagytőke' kifejezs hogyan és miként szerepel benne.
Nézd Bush elnök védővámot vetett ki a hengerelt acélárúra. Ezzel csak azt akoarom mondani, hogy piacvédő intézkedések természetesek mindenhol.
A nagytőkesknél nyílvánvalóan az osztrák Strabag útépítő cégre célzott, illetve a Mol-ban meglévő állami tulajdonra ácsingozó befektetőkre. Mai napig nem értem, hogy miért rossz az, hogy a kormány, a magyarországi közlekedési gerinchálózat kiépítését, egy általa létrehozott céggel csinálja (bevonva rengeteg magyar kisvállalkozót) és nem az osztrák Strabag útépítő Kft-vel. Közbeszerzésnél nyílván soha a büdös életben nem nyert volna magyar cég, lévén ilyen nem volt addig. A gázáremels pedig egyértelműen rossz lenne a magyar családoknak, ugyanakkor a Mol-ba befektetőknek rossz. Kérdés, hogy mi a fontosabb. A magyar gazdaság a szocializmus 4 évtizede alatt elég jelentős versenyhátrányba került a nyugattal szemben, így még szükség van egy ideig a kormányzati támogatásra. Nem tudom a Mein Kampf hogy jutott eszedbe erről a folyamatról.
Előzmény: Törölt nick (5)