barkorka Creative Commons License 2002.04.10 0 0 70
Cecameca 56-os üziben van a cím :))

aquila
Hát azt tényleg nem tudom, hogy miért nem neki be alol is a gipszet? De szerintem ez biztosan nem függ össze azzal, hogy gyurödik e vagy sem, mert ha csak a tetjét keni le ragasztólval, akkor is frankón össze lehet gyurni a szalvétát, sot! Én úgy csináltam, hogy ennél kivételesen eloször lefestettem temperával a keretet és a vízszintes felületbe is kb. fél centit bele mentem. Utána kb. másfél centi ragasztócsík majd rá a szalvéta, elsimítgatás és elolrol az egész. Majd a végén mégegyszer lekentem ragasztóval, mert ugye még így sem fogta meg mindenhol a szalvétát. És mikor már megszáradt, akkor ráfújtam akrill lakkot, ezt is két rétegben, mert az elso száradása után jöttek elo, hogy hol fogta be és hol nem. A lakkozástól a keret jóval sötétebb lett! Szóval erre figyelni kell, mikor az ember kiválasztja a kerethez való festéket. Hja, és még valami, én nem vettem olyan decoupage ecsetet, hanem fogtam egy új mosogatószivaszot és levágtam belole egy kb. 3 centis darabot és azzal simítottam el a szalvétát. Arra azért figyelni, hogy ha a szivacson túl sok ragasztó van, akkor az a következo simításnál elszakítja meg felgyuri a szalvétát.

Előzmény: aquila (68)