kukucs33
2002.04.10
|
|
0 0
827
|
Szia,
A fogyasztás a lábadtól is függ azért egy kicsit :), bár ebben a Suzukinak tényleg nagy az előnye. (igaz, az előző kocsim 7 - 16 liter között evett használattól függően, szóval nekem ez a rész mindegy volt)
A minőségre nekem elég volt annyi, hogy, ha a márkaszervizben végzik az átvizsgálásokat akkor 10 évig garanciális, tehát ingyen javítják a rendeltetésszerű használat mellett keletkezett hibákat :) Suzukinál ezt nemtom hogy van.
Apám Suzukijában az első ülésen ülve összeért a könyökünk, pedig egyikünk sem nagydarab :( - a Thaliában nem :)
Ha a parkolóban a sok egyforma közül ki kell választani, melyik is az enyém, az nem igazán dob fel (előző autómból írd és mondd, egyetlen darab volt, igaz, azt én magam raktam össze), Thaliából még nincs annyi, mint Suzukiból, ráadásul az újból még annál is kevesebb fut.
Ezek inkább csak az én döntésem indokai voltak anno (vagy azok egy része), igazán jó megoldás soha nincs, de számomra a Thalia nyújtotta az ár / érték optimumot. Pedig kívülről amúgy nem is igazán tetszett. Az új viszont már tetszik is.
Kérdésedre a válasz: Próbálj okosan dönteni! :))
-majd azért oszd meg velünk mire jutottál-
|
Előzmény: csucsuka1 (825)
|
|