cipo
na jo most megfogtal. elhuzok a mea k(v)ulpaba...
egyebkent is elhuztam a tf fele. mert hogy en muvelt vagyok es hallgatom a pannon radiot es tudom hogy ott most buli van. es az utcan is emberek vannak. szerettem volna latni az embereket. de nem lattam mert a bach csompontnal mas emberek azt mondtak hogy azokat az embereket en nem fogom latni. forduljak vissza. es a fegyver naluk volt es visszafordultam. mentem osztapenko kapitanyhoz hogy vigasztalj meg de nem talaltam a helyen. mar tudtam hogy nagy a baj.
es kozben hallgattam az igazi a nem almagyarokat. es kozvetitettek orban viktor beszedet. es elkezdtem felni. orban viktor gyulolettel (mosolygosan de gyulolettel) fikazta az ellenzeket es riogatta a nepet. es a tabora mintha kabitoszerrel be lettek volna baszva tapsoltak es tapsoltak. veres volt a tenyer nem veres hanem veeres de tapsoltak. es orditottak. es mondta viktor mindenki hozzon magaval egy embert a szavazasra. magan kivul. meeg egy embert. es en elgondoltam hogy ha jo a matekom akkor az is ekvivalens ha ugyan nem hozok egy embert de egy masikat megakadalyozok hogy odamenjen. mert en ilyen hulye csokott agyu vagyok.
es komolyan azt mondtam magamnak (mert mas nem volt ott) hogy cuncifredi itt egy allamcsiny sincs kicsukva. demokrata, demokrata dehat a haza a csalad a 15 millio magyar.... itt sajna egy allamcsiny nincs kicsukva. karizmatikus vezeto, fanatizalt tomeg. az orszag meg 40 evig (nagyjabol) birka modra turt egy diktaturat, miert ne turne egy masik diktaturat. itt mindig a passziv ellenallas volt a divat.
es azt gondoltam magamnak(ban) hogy bizony cuncifredi ha itt atnevelo taborok lesznek akkor egyik elso lakoja leszel. 4000 hozzaszolas es mindegyik egy iranyba. mindent tudnak rolad. milyen verseket szeretsz, melyik partot preferalod, vallasos vagy e. tobbet tudnak rolad mint a fiad vagy a feleseged. azok nem olyan hulyek hogy ezt olvassak. mondtam magamnak. lehet hogy jo helyen lesz a tabor. lehet hogy a parancsnok is szereti radnotit. lehet hogy... lehet hogy.... lehet hogy olvasni is lehet. lehet hogy internet is lesz...
igy itt es most nem reagalok rad, egyebkent igazad van. csakhogy ez az en szovegem volt. hogy nemcsak a baloldal lopta szet az orszagot. lopta aki birta. jobboldal is lopta. szelsojobboldal is lopta. lopta azt mindenki. tehat a lakashiteles dologert elnezest, igazad van.
tudod mit mondott a viktor? azt mondta hogy miert ugrott meg a tozsden a mol? azert mert gazaremeles lesz. (ugye ez pozitiv kampany?). es a haszon TUDJUK HOGY KINEK A ZSEBEBE MEGY! ezt mondta. tudjuk. utana nem mondta hogy kiebe. ket hetet kell kibirni. persze ez sem igaz. utana sem allnak le. egyet nem tudnak. meltosaggal veszteni. lehet hogy tenyleg a bortontol felnek ennyire? attol en is felnek. kepzeld valaki megdugna. az ANNYIRA undorito.
szerintem modera olloja kozeleg, meg ugyse olvasol ilyen hosszut, valaszolni meg plane nem.