Első Polgár Creative Commons License 2002.04.09 0 0 8
Remelem igazad lesz, vagyishogy biztos vagyok benne, hogy igazad lesz, HA nem bizzuk el magunkat.Viszont azt latom, hogy az ellenzekiek onfeledten unnepelnek, elore isznak a gyozelemre, mig a fideszesek gozerovel szervezkednek.
Szerencsere en most csak a legrosszabb scenariot festettem le, nagyon vszinu, hogy sokan ugy erzik most, mint a halalraitelt, aki az utolso pillanatban kegyelmet kapott(en is) es duhot fog erezni a "gyilkosai" irant, most hogy van remeny elmegy es szavaz. vszinu sokan lesznek akik csak menni fognak a csordaval es a gyoztesre szavaznak.
sokan lesznek akiket a fideszesek megdolgoznak egyeni modszerekkel, es sokan lesznek akik meggondoljak magukat, mert megijednek az mszp abszolut tobbsegtol, Kovacstol, Nagy Sandortol. sokan lesznek, akiket az Orban-Pokorni paros elkabit ujonnan visszaszerzett fiatalsagaval.
ezek a hatasok szerintem kb. ki fogjak egyenliteni egymast, illetve enyhen jobb fidesz szereplest hoznak a vasarnapinal, de keveset az eredmeny forditashoz.
a legtobben azonban azok lesznek akik nem mennek el szavazni, mert ugy gondoljak, hogy lejatszott meccs.
na itt bukhatjuk el.
Előzmény: dart121 (4)