NeoXon Creative Commons License 2002.04.07 0 0 1195
barka: ugyanez a velemenyem a kerdesrol. Szinte az egesz topikot vegigolvastam, de nem akartam hinni a szememnek, mikor sokan MP-t lattak folenyben OV -al szemben. Valoban profi modon megprobalt higgadt maradni OV, bar helyenkent - MP meglehetosen kozhelyes hozzaszolasai utan - el-elmosolyodott, amit meg is tudok erteni: otthon a TV elott ulve alig telt el ugy egy perc, hogy nem nevettem v. ereztem eppen szanalmat MP irant. Egyszeruen olyan volt, mintha a heti-hetest neznem v. valamilyen mas politikai temaju kabaret.
Aki ezutan is MSZP-re szavazott (es nem csereli le valamilyen uton modon az elnokjeloltjet a part), akkor nagy gondokkal fog kuzkodni ez az orszag... Csak kepzeljetek el mi lesz, ha ez a kulfoldi partnereivel ilyen nevetseges modon all le vitazni. Azert nem art eloszor a vita temajaban felkeszulni (mind pontos adatokkal, mind az osszefuggo, ertheto, tartalmas beszed miatt), mert amit penteken hallhattunk, jo lenne ha tobbe nem ismetlodhetne meg. Ez a vita is egyebirant Meggypite tulzott buszkesegenek kovetkezmenye, hiszen megtehette volna, hogy nem elegyedik szoba orszagunk miniszterelnokevel, es azt hiszem mindnyajan jobban jartunk volna, de foleg ő. :)
Előzmény: barka (1194)