Cho8 Creative Commons License 2002.04.07 0 0 2540
Körmend-Falco: a legjobb lesz gyorsan elfelejteni és a következő, Debrecen elleni meccsre koncentrálni, mert ilyen játékkal bármi megtörténhet (nem lenne jó újra belefutni egy olyan vereségbe, mint mondjuk a Szeged elleni)!
A meccs legnagyobb részében csak szenvedtünk, kivéve, amikor 9 ponttal elhúztunk, de akkor is hamar kiegyenlített a Falco.
Nickel: jó volt, amíg játszott, de nem kellett volna az a 2 buta fault
Mujke: a paksi rossz teljesítmény után hozta magát, ráadásul sérülten, és fontos triplát dobott a végjátékban
Eddy: voltak jó pillanatai (az a zsákolás nem volt semmi, szinte repült), de többször is percekre eltűnt
Zsebe: hajtott, küzdött, lepattanókat szerzett, asszisztokat adott, 36 évesen végigjátszotta a meccset, hozzáteszem, ő is sérülten
Rudi: nem nyújtott kiemelkedőt, sok triplát eldobott és voltak hülye szabálytalanságai
Grebi: nagyon keveset játszott, így nem igazán tudom értékelni
Matyi: egyszerűen 0! milyen irányító az, aki még a labdát sem tudja felhozni ?!
Amikor a vége előtt kb. 2 perccel még a Falco vezetett, azt hittem, hogy elment a meccs, de szerencsére rámcáfoltak a fiúk, és hihetetlen izgalmak közepette megszerezték a győzelmet.
Ja, és a büntetőket gyakorolni kéne, mert ahányat kihagytunk...
Kupadöntő: Én sajnos nem lehetek ott rajtam kívülálló okok miatt, ezért a topictalálkán sem vehetek részt ! :( Úgyhogy majd várom a beszámolókat!
De addig is : Hajrá Körmend!!!