Ezen sajnos nem kell csodálkozni mivel a Grindig egy az egyben egy Philips már évek óta amióta a holland gyárhoz tartoznak.
Kazetta:
Nekem a BASF abszolute nem jött be. A HiFi Master Pro nagyon szemcsés képet adott /lehet, hogy ezzel az eggyel volt pechem/, a többitől sem ájultam el. Az újrahasznosítható papírtok pedig maga a gagyi netovábbja.
Tdk
EHG részemről még mindig a legkeresetebb kazi annak ellenére, hogy már szegcselik
Sony
Semmi extra, de egy előnye van, hogy a Vivax és a HiFi Vivax olcsóbb mint a többi hasonló kazi. A Vivax ára néha nagyon kedvező is szokott lenni és azért ez nem egy Sony CD /ami egy borzalom/ kategóra.
A pro-x biztos, hogy jó, de az ára nagyon magas amiért az ember már S-VHS kazit vesz, ha ilyen videoja van.
A többi márkáról nem írok semmit mivel nincsenek olyan nagy számban. Röviden annyi, hogy egyik sem okozott csalódást /Maxell, Fuji, Pana/.
Kérdés
Amit "csibesz" is kérdezett, hogy látott e valaki már Panasonic HD Mater kazettát, illetve ismeri e valaki a Fuji lenti kaziját /itthon még nem láttam, csak az angol oldalon/, mert ki szeretném probálni de nem láttam még sehol.
Még valami, hogy itthon kapható e valahol Scotch illetve PDM kazetta?
A PDM egyáltalán gyárt még kazettát?