E-Lemér Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1167
Na, vacsi után még egy utolsó, lefekvés előtt. ;-) Nem akarlak én feltérképezni, morczogó, ha akarod, megmondod, kihez húz a szíved, nem igaz? Amit írsz, azzal semmi bajom, de tényleg.
Általában, ami engem zavar:
az én elképzelésem a következő:
1. egy jobboldali kormány kellene, amely mindent megtenne azért, hogy a gazdaság belendüljön, és még több gazdag legyen. Arccal a kapitalizmus, a tőke- és pénzpiac, valamint a vállalkozás felé.
2. No és kellene egy baloldali ellenzék, amely rászorítaná a kormányt, hogy a szegényekben is gondolkodjon, és adjon nekik esélyt az egyéni boldogulásra, aki meg lepukkan, annak segélyt.
(HŰŰŰŰ, DE NÁÍV!)
Eme ideális világban mindenki a saját értékeit képviselné. Mo-n ezzel szemben a Fidesz nyomja az állami beavatkozást, és az Mszp akarja a külföldi tőkét beáramoltatni. Ugye volt a Fidesznek is olyan jól csengő kijelentése, hogy céljuk a teljes foglalkoztatottság... Ez olyan, mint ahogy Meggy felvállalja a tőkések adócsökkentését. Még egyébként az is a kedvencem, hogy mindenki meg akarja erősíteni a rendőrséget, ami kétségkívül a Fidesz szájából hangzik furcsábban... Azt mondom, olvasni kell Demokratát és HVG-t is. Bár az első kétségkívül egyfajta alacsonyabb szellemi színvonalon ír (elnézést többektől...), de az is tény, hogy egy szdszes barátom a hvgről azt állította, hogy egy korrekt, objektív, pártatlan hetilap, ami az eheti szám fényében enyhén megmosolyogtató... ;-) <- mosolyogtam is!

Nos, mindenkinek kellemes választást kívánok, jó volt Veletek! Adiós!

Előzmény: morczogó (1149)