Grones
2002.04.06
|
|
0 0
4957
|
Urak!
Eloszor is elvaganykodnek azzal, hogy sikeresen meglatogattam a baseli kiallitast. Hogy mit lattam? Nagyjabol semmit. Pedig tele volt szebbnel szebb orakkal mindez gyonyoru koritesben. Azonban sajnos mostanaban olyan idoszukeben vagyok, hogy nem volt tudtam rendesen korbeneznem. Berohantam a Hall 1-be ahol az oragyartok voltak, majd kb fel ora boklaszas utan amikor meg mindig nem talaltam a JLC standjat -ugyanis naluk szerettem volna tiszteletemet tenni- kiderult, hogy ki sem allitottak iden :(. Bosszubol elmentem a Citizen standjara es megcsodaltam egy automata kvarcot ami 8 evig megy egy feltoltessel es radion leveszi a pontos idot Frankfurtbol!
Amugy a JLC-es csalodason es a rohanason kivul nekem hatalmas elmeny volt, ilyen igenyes kiallitast meg nem lattam! Persze a Swatch Group tarolt a kiallitasi teruletek tekinteteben de azert meg masok is labdaba rugtak. Nehany kiallito olyan igenyes standokat hozott letre (pl: Patek) ami az en Cebithez szokott szememnek bamulatos volt.
Mas: ma lattam a zurichi repteren (duty free, terminal B) Omega De Ville Co-Axial orakat 200 000 Ft-tol. Nekem ez iszonyu olcsonak tunt. Szerintetek? Ertekes darabok ezek egyaltalan?
A csempeszes persze megoldott (olcso roman benzin a repulobe majd egy kitero torokorszag fele ahonnan echos szekerrel elerve a Duna-Deltat kenuval jonnek fel Belgrad rakpartra. Pesze ezt pont nektek nem kell magyaraznom...) |
Előzmény: APT (4956)
|
|