Photo Shop Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1087
OV másodszorra magyarázta el, hogy van a segély, amit kapnak a nem adozó családok és van az adókedvezmény, amit otthagynak a családoknál. Megyó: "önnek abban igaza van, hogy az öregek..." SENKI nem beszélt az öregekről! Ez tök az elején volt. Hosszú körmondat, erre OV: Tényleg ne vegye tiszteletlenségnek, inkább elmondom mégegyszer :-). Megyó nekifut negyedszerre, pedig Bárdos le akarja zárni, mert Megyó hejében tényleg nem a családtámogatással kellett volna kezdeni :-), erre témazáró: miért büntetés, ha valaki KAP valamit. OV: 98-ban EGYIK ELEME SEM volt a családtámogatásnak. Megyó: fordított "U" száj.
Más: "az ellenzék kezdeményezte..". OV kivárja: nagyon örülök ezt említette, mert nem kerekasztal volt, ha jól emléxem ott voltam és én nyitotam meg és én javasoltam :-))
OV döncire akarta kihozni, mert jelentősen vezetett tennap 20h-kor. MP akarta a vitát, megkapta, és magát égette, hagyni kell, menjünk haza! 98-ban legalább volt ojan, amikor a Horn sorolta a szerinte pozitív dolgait, hogy "Békét kötöttünk a szomszédokkal, stb...", akkor a teljesen tiszetességtudó OV, csak bele kellett szóljon: "Volt háború??". Tennap előtt még Megyó azt mondta, hogy OV a választások után megírja emlékiratait (:-)) ez lesz legszörnyűségesebb napja. Megyónak mejik? Amikor elvesztette a kocsijában tartott Grashem papírokat? Így kezdett Neki a választásoknak, csak a szocik már nem mertek mozgó vonaton mozdonyt váltani.