Kedves Rajongótársak, Kedves Fodor Tibor!
Rendkívüli örömömre szolgált, hogy van fóruma a sorozatnak is, és még nagyobb öröm volt számomra megtudni, hogy honlapja is van. Gyorsan be is tértem oda egy csésze kiváló teára, és egy szelet meggyeslepényre, majd miután a meggymagokat Mabel-nek adtam, azonnal hozzáláttam letölteni a sorozatot könyv alakban, PDF-fileokban. Mikor azonban elkezdtem olvasgatni a részeket, bosszankodva láttam, hogy a 3., és a 4. rész ugyanaz! (Az adomány című rész.) Előre is elnézést kérek, ha olyan problémát vetettem fel, amelyet esetleg már mások is megtettek előttem, de nem volt még időm a teljes topic-ot végigolvasni, és ami a lényeg: a probléma jelenleg is fenn áll. Azon kívül most már azt is fontosnak tartom megjegyezni, hogy a 17. részt követően még mindig nem lehet újabb részeket letölteni. Ajánlatos volna már frissíteni a honlapot.
Köszönöm, hogy meghallgattak, és remélem rövidesen ez a hiba elhárul, hiszen a munkásosztály megengedheti magának az ilyen hanyagságot, de nekünk be kell tartanunk a formaságokat, máskülönben az egész társadalom rendje összeomlik! Most pedig kotródjanak, beszédem van Stokes-al!