Pelikán elvtárs
2002.04.06
|
|
0 0
913
|
Az SZDSZ-szavazók egy jelentős része(természetesen ez csak egy rész!) értelmiségi, vagy olyan környezetben mozog. Ezért aztán önálló gondolkodásra is képes, és észreveszi, hogy Medgyessy nem véletlenül elsősorban a mezőgazdaságból élők, a nyugdíjasok, a kisfizetésű diplomások problémáit feszegette. Az SZDSZ fentebb jellemzett szavazóinak egy jelentős része számára rögvest feltűnt, hogy Medgyessy becsempészte a MIÉP-FKgP állandó sirámát "a magyar föld nem eladó", sőt, szóvá tette, hogy a Fidesz nem tett meg eleget a magyar föld védelmére. Lehet, hogy a csúnya internacionalista zsidóliberális SZDSZ-szavazóknak ez nem tetszik, de akkor is feltehetően belátják, hogy csak ilyen érvekkel lehet esetleg betemetni azokat a bizonyos árkokat, szavazókat elhalászni a túlpartról.
Akikkel én együtt néztem a vitát, azok javarészt az SZDSZ és az MSZP között hezitáltak. Többségük persze most is hezitál. Én például még jobban, mert eddig az SZDSZ-re szerettem volna szavazni. És most is. De félek elherdálni a voksomat. Féltem Medgyessytől. Most már kevésbé félek. Valószínűleg csak a fülkében fogok majd végleg dönteni. |
Előzmény: azopi (902)
|
|