góóól Creative Commons License 2002.04.05 0 0 2513
Na, megint itt vagyok, ezt nem hagyhatom ki! :o))
A tegnapi meccsel kapcsolatban lenne néhány észrevételem:

1. Ez itt a "Naugyemegmondtam" rész :o) A múltkor azt írtam, hogy a Paks már nem játszhat sokkal jobban, mi viszont igen. Tényleg úgy érzem, akkor voltak a csúcson, kiegyensúlyozott teljesítmények, kiváló dobószázalék, mi viszont szétesően játszottunk, nem kellett nagy jóstehetség megmondani, hogy innen csak felfele visz az út.
2. Tegnap Pakson normális volt a közeg (hiába, a sok mérnök, atomfizikus...:o)) . Normális szurkolás, normális magatartás a játékosok részéről. Ez maga után vonta azt is, hogy a bíróknak is sikerült megőrizni a józan eszüket, és ezzel együtt a korrektségüket is.
3. Williams. Szerintem eddig (mondjuk kb. Shannon ideérkezéséig) inkább gátja volt a csapatnak, mint támasza. a hócipőm tele volt azzal a hisztis one-man-show- val, amit levágott, és csírájában elfojtotta a csapatjáték kialakulását (persze elismerem egyéni kvalitásait). Mostanában viszont -nem tudom minek köszönhetően- rájött, hogy akkor is megdobja a 30 pontját és lehet MVP, ha közben leoszt. Így azért egyszerűbb...
4. Bencze Zoli. Csak a legjobbakat lehet mondani róla, egyébként nem is igazán értettem, miért igazoltunk center posztra amerikait, szerintem a Zoli már tavaly is bizonyított abban a kevés időben, amíg játszott, a Báder-Góbi-Bencze hármas meg tudja oldani a rájuk bízott feladatot. (lsd Czigler)
5. Góbi. Ricsi hihetetlen stabilan hozza azt, amit tud!
6. Boros. Ő a csapat esze.

Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de mostanában olyan kevés lehetőségünk van ünnepelni! :o)