Biztosan azért nem hallunk pl. ,ás demokráciákban ilyen kijelentéseket, mert ott nap, mint nap ilyeneket mondanak és mindenki hozzászokot. Igaz? Mi még csak gyakoroljuk a demokráciát és még nem szoktunk hozzá, igaz? Köszönöm szépen, ha ez a demokrácia, akkor én nem kérek belőle. Épeszű ember fel birja fogni, hogy egy működő demokráciának igen is szüksége van egy ellenzékre. Nem kiirtani a másképpen gondolkozókat. Ezt annak idején egy hitler nevű fiatalember is elkezdte és nem tudom emlékszünk-e, hogy mi lett a vége. Segitek, háthga nem megy: világháború. Volt értelme? Igen egy-két hadi milliomosnak. Persze nem ők mentek ki a frontra. Itt is ez van. Orbán röhög a markában kövérrel együtt a székházban a szerencsétlen kis suttyó kölyköket meg kiküldi a tömegbe, csokinyuszit osztogatni. NORMÁLIS DOLOG EZ??? Szerintem nem, utánbna meg szegényke a kordon előtt elmeséli (persze az M1 stábjának, minő véletlen), hogy azt mondták ra a tömegben valaki, hogy fasiszta, meg az ingét is megfogta egy öreg bácsi.
Esküszöm oda kellet volna irni, hogy rendezte K. L. Csaba, elsőfilmes rendező.
Komolyan mondom, miért nem lehet valamit normálisan elintézni? Miért kell a másikra kötelet kivánni. Többször is meghallgattam a hanganyagot és csak arra lyukadtam ki, hogy az "aki nem tud örülni a kormány intézkedéseinek az kösse fel magát"-ot csak igy lehet értelmezni, ha te nem igy látod, jó legyen. Maradj csendben és menj el szavazni. Lesz ami lesz. Én ovis arcát szeretném látni éjfélkor, utánna a tiedet amikor aláirja miéppel a koaliciós szerződést.
Nem is tagadják, csak a hazai médiában, hogy a miéppel szövetkezni akarnak, de úgyis az lesz a vége. Egyenlőre ennyi.