Hello!! Először a tippek!!!
ASE-Albacomp H10
Körmend-Falco H20
Szolnok-Debrecen H25
Kaposvár-Dombóvár H12
Szóval sajna nem tudtam a topictmeetingről, ezért nem voltam. Majd legközelebb, esetleg a kupadöntőn, eddig 60%, hogy megyek. Ja, szolnokiak azt is írjátok meg, hogy hova tehetem le a kocsimat, hogy esetleg haza is tudjak jönni vele. Na meg paksiak hol alszunk mert ugye a döntő csak másnap van.
ASE-Körmend:
Többet vártam. Lagymatag, rossz meccs. Csodálkoztam is, hogy minek örült annyira a Faragó Ricsi a közvetítésben. Nálunk asszem csak Feribá 2 triplája hozta meg a hangulatot. B-közép: ne szidjátok annyira a "túlolalt", neketek se ment annyira a szurkolás, amennyire szokott. Meg aztás az 50 éves bérletesnek nem az a dolga, hogy végigordítsa a meccset. Ő szépen ül, és megtapsolja a szép jeleneteket. Én is a túlolalon vagyok, a vendégkispad fölötti állóhelyen, de én szoktam orítani, már ha ti is nyomjátok. Ha nem hiszitek nézzétek meg. Csütörtökön sajna nem leszek, és a tv-t se tudom nézni.
Ki kellene jönni ebből a gödörből, mert ez kevés. Így még az Alba is veszélyes lehet. A Lacikának meg megmondhatná valaki, hogy egy kicsit nagyobb beleéléssel többet elérne.
Szlávik Matyi nagyon jól nyomta, még jó, hogy nem ment be a 3. triplakísérlete.
Bírókról inkább semmit. Nevetséges....
Hajrá ASE!!!!!