Erre gondolsz? Nem akartam leírni, hátha az idő jótékonyan homályba borította ezt a - már szinte szépirodalmi magasságokba emelkedett négysorost - de talán elbírja a moderátor, tehát:
"Armaghani, Armaghani disznósz***al játszik
össze-vissza kente magát, csak a füle látszik
HEJ, élet, élet MAFC-os élet, undoritó élet
ha megunom magamat, hátulról kefélek"
Tudom, tudom, nem egy emelkedett szurkolási módszer, de legalább van benne fantázia és rím (nem úgy, mint a maiak, buzi ez, köcsög az, stb...)
Bocs még1x.
Zsizsiről egyébként azt mondta a Sport1 aktuális spíkere, hogy magyarul a nevét Cscse-ként kell fordítani. Ha itt játszana, a többit el tudjátok képzelni...
Ha már viszonylagos uborkaszezon van, róla (mármint Csecséről) jut eszembe. Úgy cirka 216 cm magas, az előbb említett Sport1 által közvetített meccsen történt: a kínai a hárompontos vonalnál állt, kezében a labda. Csinált egy dobócselt, és egy lépést arrébb lépett. A képernyőn annyit lehetett látni, hogy egy bazi nagy test repül felé, majd a repülő néger legény a csípőjével hozzáütődik Zsizsi vállához (!!!) és úgy fejre esik, hogy komplett parkettcserére van szükség azon a helyen. Nos, a repülő amcsit Kevin Garnettnek hívták! (ÁLLATI!!!!)